#Back to school, recomandări de shopping.

Mai avem exact trei weekend-uri de vacanță iar apoi pe 5 septembrie, cei mici vor reveni în bănci, ceva mai devreme decât ne-am obișnuit în anii precedenți așa că trebuie să ne grăbim și să ne asigurăm că băieții sau fetele noastre au cele necesare pentru începutul noului an școlar. Din punctul meu de vedere, cel mai important este ghiozdanul, fiind folosit în fiecare zi. Ideal, acesta este rezistent dar cât mai ușor posibil, mai ales dacă cel care îl poartă merge la școală pe jos sau cu autobuzul. Eu mereu am preferat ghiozdanele care NU au buzunar separat pentru sticla cu apă pentru că îmi place simetria, sticla uneori cade, iar iarna apa se răcește foarte repede, respectiv vara se încălzește. Prin urmare recomand rucsacul Adidas Classic, la un preț rezonabil care bifează toate cerințele menționate mai sus. Personal prefer negru pentru că se potrivește cu orice, dar sunt disponibile și culorile roz sau albastru pentru același model. Puteți vedea toate ghiozdanele printr-un click aici sau apăsând pe unul dintre cele trei de mai jos.

Menționam mai sus sticla de apă care prefer să stea în ghiozdan, și nu în afara acestuia. Au existat multe dezbateri despre efectele adverse pe care apa îmbuteliată în plastic le are pe termen lung, așa că cea mai bună variantă este să cumpărăm o sticlă sigură și să o refolosim. Este puțin mai scumpă, intr-adevăr, dar un PET de la supermarket cu 2-3 lei în fiecare zi se adună, iar mini-investiția ajunge să fie mai rentabilă. În plus, ajutăm la protejarea mediului. Recipientele din aluminiu sunt considerabil mai grele, iar cele din sticlă se sparg imediat, mai ales lăsate pe mâna copiilor care le scapă sau le doboară de pe bancă din neatenție. Așa că tot la plastic ne întoarcem, însă la Tritan, un tip de material plastic care nu este toxic și este considerat sigur. Vă las mai jos două exemple de la Decathlon

Mergând mai departe cu pregătirile, mi-a sărit în ochi un produs de la Decathlon și anume un tricou Domyos alb, disponibil atât pentru băieți cât și pentru fete. Pe lângă faptul că materialul este din bumbac, plăcut la atingere, prețul este absolut incredibil, mai exact 12 lei, cu mărimi disponibile între 5 și 15 ani. Este super, în special pentru ora de sport, unde la școala băieților mei, tricoul alb este considerat echipament obligatoriu atât la fete cât și la băieți, indiferent dacă ora de sport se desfășoară în sală sau în exterior pe teren. Și cred că aceste reguli se aplică și la alte școli din toată țara.

Pentru partea inferioară, chiar dacă luna septembrie se anunță călduroasă, cu venirea ploilor și a temperaturilor scăzute, pe măsură ce ne îndreptăm spre iarnă, cei mici trebuie să treacă de la pantaloni scurți la pantaloni lungi. Vă recomand pantalonii de trening de la Puma, prețul este bun și sunt comozi. Pentru varianta de băieți pot garanta, a fost testată și suntem mulțumiți, însă cel mai probabil varianta pentru fete este exact la fel. Sunt foarte buni pentru mers la școală, iar dacă cei mici preferă fustă, rochie, blugi sau altceva, sunt perfecți pentru ora de sport, unde oricum acesta este standardul.

Acestea sunt recomandările mele pentru începutul anului școlar, însă Decathlon are o campanie BACK TO SCHOOL cu multe alte categorii de produse, dintre care foarte multe sunt reduse. Vă las mai jos o listă pentru cei care doriți să explorați și alte oferte bune.

> Treninguri copii: -> Colanti copii: -> Pantaloni copii: -> Tricouri si bluze copii: -> Hanorace si polare de scoala: -> Jachete si veste de scoala: -> Incaltaminte copii: -> Sosete copii: -> Genti si ghiozdane -> Sticle/Bidoane sport: -> Sepci si palarii: -> Ceasuri

Obsesie de Doriana Chingaru

Am pregătit o recenzie interesantă și în un interviu cu autoarea. Ești curios?