Black Friday – Oferte și reduceri la cărți 2018

We can help you
grow your business !

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non risus. Suspendisse lectus tortor, dignissim sit amet, adipiscing nec.

Black Friday este cel mai important eveniment din an când vine vorba despre cumpărături. În România a apărut destul de recent, însă fenomenul a luat amploare, iar românii așteaptă cu nerăbdare Vinerea Neagră ca să cumpere electronice, ceasuri, haine și unelte. Conform unui sondaj, în anul 2018, 10% dintre persoanele întrebate au spus că vor cumpăra cărți de Black Friday. Sperăm că vă aflați printre ele! Deși nu avem parte de cozi interminabile, bătăi în magazine, ambuteiaje și spargeri la magazine, românii trăiesc intens evenimentul de acasă, unde se grăbesc să cumpere ceva mai ieftin, înainte să se epuizeze stocul.

Data oficială pentru Black Friday este 23 noiembrie, dar în România va avea loc cu o săptămână mai repede, adică pe 16 noiembrie. Unele magazine au încercat deja să fure startul, dar cele mai mari reduceri vor începe probabil joi seara și vor ține tot week-endul. Îți recomandăm să comanzi de joi, vineri dacă se poate, pentru că:

  1. Vei primi comanda mai repede
  2. Este mai sigur să prinzi toate cărțile pe care le cauți
  3. Unele site-uri nu suportă traficul și te vei enerva
  4. Îți vei lua o grijă de pe cap

Elefant.ro CLICK AICI – vezi oferta! A început!!!

La majoritatea titlurilor, dacă ne luăm după cifrele din anul precedent, la elefant.ro vor fii cele mai mici prețuri la cărțile în limba română. Transportul este destul de rapid, în ultimii ani am ales livrare la pickup point și a ajuns foarte repede. Se ajumge chiar și la 90%.

Recomandări:

Suge-o Ramona – Andrei Ciobanu

Cum să oprești timpul – Matt Haig

Avocatul rebel – John Grisham

Seria Elita – Kiera Cass

Libris.ro CLICK AICI – vezi oferta!

În urmă cu câțiva ani, Libris era principala librărie online. Deși reducerile nu ajung foarte departe, unele cărți sunt la prețuri mult mai mici decât pe alte site-uri. Merită verificat, iar transportul este gratuit peste 99 de lei.

Okian.ro CLICK AICI – vezi oferta

Dacă citești în limba engleză, sigur aici vei găsi ceea ce cauți. Reducerile ajung la 70-80%, iar prețurile sunt mult mai mici decât pe oricare alt site. Totuși, la cărțile în limba română nu vor fii reduceri.

Cartepedia.ro CLICK AICI – vezi oferta

Ai nevoie de sfaturi de la un librar? Încearcă cartepedia! Nu numai că vei avea librarul tău, dar cartepedia oferă vouchere și cadouri în colete. Se anunță reduceri considerabile la aproape toate titlurile.

Carturesti.ro CLICK AICI – vezi oferta

Recomand cărturești pentru accesoriile inedite pe care le comercializează. Au o mulțime de articole de papetărie, birotică și multe, multe sortimente de ceai. Vor avea reduceri considerabile! Reduceri de până la 70%.

Cel.ro CLICK AICI – vezi oferta

Surprinzător, cel.ro vinde cărți. Pe site se anunță Cel mai Cel Black Friday, așa că poate găsești ceva potrivit ție. Dacă cauți și electronice, poți face o comandă combinată și nu mai plătști transportul.

Esteto.ro CLICK AICI – vezi oferta

Fostul allbeauty.ro a devenit Esteto și este un fel de mall online. Găsești orice cauți, inclusiv cărți.

Succes la cumpărat! Cumpărând prin link-urile afișate pe website o să ajutați la acoperirea costurilor cărților cumpărate pentru concursuri, fără să plătiți niciun leu suplimentar. Vă mulțumim frumos!

Se apropie Black Friday 2018 – mai ai de așteptat:

[ycd_countdown id=927]