Booklist – recomandări de carte – Booktribe.ro

Recomandări de carte sub 15 RON

“Epoca de fier – J.M. Coetzee”

“Privilegiul – Zoey Dean”

“Piste false – Michael Connelly”

Recomandări de carte între 15-30 RON

“Un baiat pe lista lui Schindler – Leon Leyson”

“Baiatul cu pijamale in dungi – John Boyne”

“Ceasurile – Agatha Christie”

Recomandări de carte peste 30 RON

“Ultima dorinta. Seria Witcher Vol.1 – Andrzej Sapkowski”

“Fetita pe care ai lasat-o in urma – Roxanne Veletzos”

“Darul stelelor – Jojo Moyes “

Recomandări personalizate

Cărți cu dragoni ușor de citit

Variatele ființe care azi poartă numele de dragoni probabil că nu au o singură origine, iar semnificațiile lor sunt foarte diverse. Simbol al vieții în China, animal protector în Indonezia, păzitor al săbiilor în Japonia, malefic și viclean în Europa, dragonul se întâlnește în numeroase mituri și legende. De obicei, dragonii din est, dragonii chinezești sunt ființe benefice ce aduc noroc.

Cărți despre istoria Greciei pe care trebuie să le încerci

Fiind o țară prolifică, o mulțime de cărți despre istoria Greciei au apărut de-a lungul anilor, inclusiv cărți de ficțiune. Grecia are o cultură foarte bogată, fiind renumită atât pentru descoperirile științifice din Antichitate, cât și pentru artele precum sculptura, arhitectura, pictura sau “arta războiului”. 

Cărți despre Holocaust

Holocaustul este termenul folosit pentru a descrie uciderea a aproape 6.000.000 de evrei, în principal de către regimul național-socialist din Germania în timpul celui de-al doilea Război Mondial. Între 1941 și 1945, evreii au fost uciși, sub coordonarea SS și a Partidului Nazist. Persecuțiile s-au accentuat în vremea lui Hitler și în urma unor legi, evreii au fost excluși și nu li s-au recunoscut drepturile.

Dacă dorești mai multe recomandări, poți citi mai multe recenzii de carte pe site, sau la secțiunea noutăți editoriale 2020 vezi ultimele cărți.

Obsesie de Doriana Chingaru

Am pregătit o recenzie interesantă și în un interviu cu autoarea. Ești curios?