Cadouri sportive pentru Ziua Copilului sub 100 de lei de la Decathlon

Ne apropiem cu pași repezi de 1 iunie, care nu marchează doar prima zi de vară din acest an, ci și Ziua Copilului. Pe lânga ziua liberă pe care toți o dorim cu nerbdare, eventualul grătar cu familia în aer liber, trebuie să ne pregătim pentru că cei mici așteaptă un cadou. Odată cu apariția telefoanelor inteligente și integrarea acestora în viețile noastre și ale copiilor noștri, pentru majoritatea celor mici, timpul petrecut în fața ecranelor crește, în timp ce activitățile fizice, jocurile afară ajung să scadă în clasamentul priorităților. Vă recomandăm ca în acest an să alegeți un cadou care să aprindă dorința de sport, pentru că știm cât de benefică este mișcarea, atât pentru sănătatea noastră de acum, cât și pentru viitor.

Set BR 100 Starter Copii
Rachetă Badminton AL 2200 KIDDY Copii

Prima idee de cadou este un set de mini-rachete de badminton, potrivit pentru începători sau cei mici, având tija de dimensiuni reduse și o greutate inferioară rachetelor obișnuite. Fiind din aluminiu și nu din grafit, vor fi mult mai rezistente și scăpați de grija unor eventuale accidente care ar duce la ruperea acestora. Badminton-ul este un sport perfect pentru vară pentru are o dificultate ușoară și o intensitate medie, pentru începători, deci poate fi practicat fără o pregătire anterioară. Dacă vă pasionează sau cel mic dorește să joace mai competitiv, în dreapta este și o rachetă care are mai multă tensiune în cordaj. Surprinzător poate, badminton-ul este unul dintre cele mai rapide sporturi, înregistrând un record de viteză a mingii în urmă cu câțiva ani de aproape 500 km/h.

Minge Fotbal Hybride F550 FIFA BASIC Mărimea 5 Alb-Galben
Minge unisex Nike Pitch Training Ball, Albastru

Pentru băieți, o minge de fotbal nu are cum să lipsească din casă. Deși rezultatele naționalei tricolore din ultimii ani nu au fost cele dorite, fotbalul este sportul național în România. Numit și sportul-rege, acesta ne aduce împreună și este calea spre noi prietenii și amintiri frumoase. Bucuria de a lovi mingea, de a înscrie, de a găsi o pasă spre un coechipier sau a opri atacul adversarului te fac să uiți de timpul care se scurge, iar alergarea devine o plăcere. O minge foarte bună pentru începători este mingea Kipsta F550 pentru că oferă calitate la un preț foarte mic și este foarte durabilă. Spinii de trandafiri, cioburile de sticlă și sârmele ascuțite n-au nicio șansă să îți strice ziua pentru că nu se va sparge. O variantă puțin mai ușoară este mingea de antrenament Nike din dreapta și este perfectă pentru începători.

Ţinţă Electronică Săgeţi ED110
Țintă cu arici Kaleidoscope

Unul dintre sporturile mele preferate este darts. Necesită efort fizic mic și tot ce contează este precizia mâinii și memoria musculară. Este perfect și pentru cei care locuiesc în apartamente mici, pentru că nu ai nevoie decât de un culoar de 2-3 metri și un loc unde să agăți ținta. Dar dacă ai noroc și ai grădină sau ai în zonă un parc, puteți să vă provocați copilul la un meci de darts în aer liber. Dezvoltă dexteritatea și spiritul competitiv, iar apoi când crește mai mare și va juca acest joc în club sau bar va fi recunoscător că s-a antrenat de mic și își învinge prietenii în meciurile amicale. Pentru cei mai mici, varianta mai sigură este înlocuirea săgeților ascuțite cu niște mingi cu scai. Pe lângă faptul că scăpați de înlocuirea vârfului care se îndoaie, copiii sunt în siguranță.

Sperăm să vă găsească începutul verii sănătoși și veseli. Mai multe idei de cadouri găsiți la Decathlon, online sau în magazinele fizice din orașele mari.

https://www.decathlon.ro/browse/c0-copii/_/N-1ljm03l?opeco=opeco:HP-tab3-opeco-Summer-body-mai-2022-copii&type=opeco

Obsesie de Doriana Chingaru

Am pregătit o recenzie interesantă și în un interviu cu autoarea. Ești curios?