Concursuri cu premii în cărți – Booktribe.ro

concursuri cu premii în cărți

Acele concursuri cu cărți oferite drept premiu organizate pe rețelele de socializare, Facebook sau Instagram vor avea ca scop mărirea comunității Booktribe, astfel participarea va fi validată printr-un Like/Follow și îndeplinirea altor condiții specificate la acel moment. În cazul celor organizate pe blog, toți participanți vor trebui să se aboneze, urmând să fie înscriși în lista pe care o folosim când trimitem un newsletter. Dacă ești abonat, vei intra automat în toate extragerile de acest tip și ai șansa să te trezești într-o dimineață și să constați că ai câștigat un concurs la care nici nu te-ai înscris în mod specific. Desigur, nu au nicio obligație să accepțu premiul.

Ce sunt aceste concursuri cu cărți organizate aici?

Acestea reprezintă organizarea unei lista de participanți, dintre cei care îndeplinesc condițiile precizate în cadrul fiecărui concurs, urmând apoi să se aleagă una sau mai multe persoane în mod aleatoriu din acea listă, folosindu-se random.org. În cazul concursurilor de pe Facebook, numărul participanților trece de 100, iar cele de pe blog ajunge spre 3.000 de participanți înscriși în lista abonaților.

Ce se întâmplă după alegerea unui câștigător?

În primul rând, se încearcă contactarea acestuia, prin Facebook, Instagram sau email, în funcție de contul folosit pentru a participa. După recepționarea datelor personale, coletul va fi expediat, prin poștă sau curier, în funcție de situație în termen de 7 zile de la contactul cu câștigătorul.

Pe această pagină vor fi comunicate toate concursurile, indiferent de natura lor.

Momentan, niciun concurs nu este activ. Te invităm să citești o recenzie de pe site.

[weforms id=”2829″]
Obsesie de Doriana Chingaru

Am pregătit o recenzie interesantă și în un interviu cu autoarea. Ești curios?