Idei de cadouri de Crăciun pentru cei sportivi

Ne află la câteva zile de începutul anotimpului rece, de luna cadourilor și a sărbătorilor. În mai puțin de 30 de zile sub bradul împodobit, cei mici vor aștepta să vină Moșul, iar cei mari vor schimba cadouri între ei, sărbătorind cel mai importatant eventiment din an. Pentru cei mai activi, care doresc să facă mișcare chiar dacă vremea de afară nu este excelentă, pentru cei care doresc să se mențină în formă pe durata iernii și să să pregătească acel Summer Body din timp, am câteva recomandări de cadouri la prețuri excelente, de la #DecathlonRomânia.

La Săniuș

Meteorologii prevestesc o iarnă cu zăpadă, în special la începutul anului viitor cu ninsori ce se vor prelungi până în martie. La munte deja au avut loc primele ninsori, iar stratul de zăpadă crește usor, ușor. Vă recomand atât pentru cei mari, dar mai ales pentru cei mici un model modern de sanie, un hibrid între sania tradițională și o sanie lopată. Această sanie platformă ajunge la viteze mai mari decât sania obișnuită, din cauza greutății distribuite pe o suprafață mult mai mare. În plus, controlul acesteia este foarte facil, având două mânere care permit schimbarea rapidă a direcției și te scapă de stresul copacilor care îți apar în cale. Există atât un model pentru adulți, în stânga, cât și un model pentru copii, în partea dreaptă. Sub sanie sunt două șine direcționale care asigură deplasarea pe linie dreapta. Probabil este visul oricărui copil care merge la munte sau pe un deal acoperit cu zăpadă.

Sanie platformă TRILUGIK Verde Adulți
Sanie platformă TRILUGIK Verde Copii

În interior #OferăUnCadouSportiv

Benzile de exerciții sunt compacte, ușoare și pot fi utilizate în casă, biroul sau camera de hotel. Acestea sunt adesea folosite în timpul sesiunilor de reabilitare fizică, deoarece permit terapeutului să ofere diferite niveluri de rezistență într-o varietate de posturi și mișcări care pot fi modificate pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Pe de altă parte, puteți efectua doar o cantitate limitată de mișcări cu greutăți libere. Benzile oferă rezistență la aproape orice mișcare și pot fi deosebit de utile pentru sportivi. De exemplu, jucătorii de baseball pot adăuga forță mișcării lor de aruncare, iar jucătorii de tenis își pot întări loviturile cu ajutorul unei astfel de bandă.

Bandă elastică textilă scurtă Light 5KG/11LBS Turcoaz
Bandă elastică textilă scurtă High 7KG/15LBS Negru

Pentru ambițioși #ȘtiuCeVreiDeCrăciun

Antrenamentele pentru rezistență sunt vitale pentru o stare de sănătate și fitness optimă, iar folosirea ganterelor, se observă că, printre altele, îmbunătățește echilibrul, gestionează glicemiei, somnul, sănătatea țesuturilor cardiace, rata metabolică și compoziția corpului. Ganterele sunt excelente pentru antrenamentul de forță, în special pentru încărcarea sistemului osos și pentru a îmbunătăți densitatea osoasă. De asemenea, provoacă sistemul muscular să îmbunătățească masa, metabolismul și, în cele din urmă, să funcționeze. Un alt beneficiu al utilizării ganterelor în antrenamentele de forță: antrenament unilateral. Exercițiile cu gantere ajută la echilibrarea forței, deoarece oferă o sarcină egală ambelor părți ale corpului. Ganterele pot fi rezistența externă ideală atunci când faci exerciții pentru anumite grupe musculare – cum ar fi bicepsul în brațe și sunt la fel de utile pentru mișcări în care sunt utilizați simultan mai mulți grupuri musculare.

Gantere Fitness 3 kg x 2 Gri
Gantere Fitness 5 kg x 2 Negru

Însă acestea sunt doar câteva recomandări. Există multe alte accesorii și obiecte vestimentare la prețuri accesibile la Decathlon care așteaptă să fie împachetate și oferite cadou celor dragi:

https://www.decathlon.ro/browse/c0-buticuri/c1-idei-de-cadouri-sportive/_/N-avjd45

Obsesie de Doriana Chingaru

Am pregătit o recenzie interesantă și în un interviu cu autoarea. Ești curios?