Pregătiri pentru vară: Echipament sportiv

Peste câteva zile începe EURO2020, sau EURO2021 dacă ții cont că abia acum se joacă. Zeci de meciuri, semințe, chips-uri, bere, volumul la maxim și multă distracție, tu ești pregătit? Fotbalul este sport național pentru noi, chiar dacă nu ai poartă, două pietre rezolvă problema. Dar minge ai? Indiferent că mergi cu băiatul tău să îl înveți 2-3 scheme, sau cu prietenii pe un teren, o minge de calitate schimbă tot meciul. În 2012, tot înainte de Campionatul European, am cumpărat o minge Kipsta de la Decathlon, poate o cunoașteți deja, cea albastră cu alb, undeva la 40 de lei. Sigur, între timp am mai primit mai mult de zece mingi pe care le-am mai folosit. Dar în final, aproape zece ani mai târziu, cea de la Decathlon e singura care a supraviețuit, la frig, la arșiță, sârme, crampoane și spinii trandafirilor pe care i-am nenorocit dintr-o curte alăturată. O laud la toți prietenii care au copii și nu vor să înlocuiască mingea săptămânal.Iar dacă ești fan înfocat al fotbalului, deși România nu s-a calificat, poți cumpăra mingea oficială a turneului, ca să îți amintească peste ani de aceste momente frumoase.

MINGE FOTBAL REPLICĂ FINALA LIGII CAMPIONILOR ADIDAS

MINGE FOTBAL F500 HIBRID MĂRIMEA 5 ALB KIPSTA

MINGE FOTBAL UNIFORIA EURO 2020 ADIDAS

Pentru cei care merg în acest an la mare, sau poate la piscină, la Decathlon găsiți tot ce vă trenuie. de la cască, tub și ochelari necesari pentru scufundări, la șlapi, șort de baie. În prima imagine se găsește probabil cea mai bunp mască pentru snorkeling. În special la mare, valurile ridică nivelul apei, iar acei stropi intră în tub și ajung nu am vrea să ajungă. Cu masca de mai jos, pe lângă faptul că tubul este atașat de mască, deci nu trebuie ținut cu mâna, are și o protecție pentru valuri, iar apa nu pătrunde.

MASCĂ EASYBREATH SNORKELING LA SUPRAFAȚĂ 500 IMPRIMEU FLORAL SUBEA

LABE DE ÎNOT SNORKELING SNK 500 TURCOAZ ADULŢI SUBEA

ÎNCĂLȚĂMINTE ACVATICĂ AQUASHOES 100 CORAI SUBEA

Exercițiul regulat vă menține intacte și abilitățile mentale, cum ar fi gândirea critică, învățarea și abilitatea de concentrare. În plus, implicarea în activitate fizică, cum ar fi practicarea sportului, poate ajuta la prevenirea dezvoltării anumitor tulburări cognitive și neurologice, precum Alzheimer și tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD). Exercițiile fizice ne reduc nivelul hormonilor de stres, stimulând simultan producția de endorfine. Acest lucru este echivalent cu ecuația perfectă pentru reducerea stresului și țimerea depresiei departe de noi, precum și motivul perfect pentru a revizita sportul preferat. Ați observat vreodată cât de ușor este să adormiți după un antrenament bun sau joc sportiv? Asta pentru că activitatea fizică zilnică te obosește, te ajută să adormi mai repede și îți adâncește și somnul. Atâta timp cât nu practici sporturi prea aproape de culcare (ceea ce te poate ține treaz și energizat), este cu siguranță o modalitate bună de a-ți îmbunătăți calitatea somnului.

Ganterele

Antrenamentele pentru rezistență sunt vitale pentru o stare de sănătate și fitness optimă, iar folosirea ganterelor, se observă că, printre altele, îmbunătățește echilibrul, gestionează glicemiei, somnul, sănătatea țesuturilor cardiace, rata metabolică și compoziția corpului. Ganterele sunt excelente pentru antrenamentul de forță, în special pentru încărcarea sistemului osos și pentru a îmbunătăți densitatea osoasă. De asemenea, provoacă sistemul muscular să îmbunătățească masa, metabolismul și, în cele din urmă, să funcționeze. Un alt beneficiu al utilizării ganterelor în antrenamentele de forță: antrenament unilateral. Exercițiile cu gantere ajută la echilibrarea forței, deoarece oferă o sarcină egală ambelor părți ale corpului. Ganterele pot fi rezistența externă ideală atunci când faci exerciții pentru anumite grupe musculare – cum ar fi bicepsul în brațe și sunt la fel de utile pentru mișcări în care sunt utilizați simultan mai mulți grupuri musculare.

Benzile elastice

Benzile de exerciții sunt compacte, ușoare și pot fi utilizate în casă, biroul sau camera de hotel. Acestea sunt adesea folosite în timpul sesiunilor de reabilitare fizică, deoarece permit terapeutului să ofere diferite niveluri de rezistență într-o varietate de posturi și mișcări care pot fi modificate pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Pe de altă parte, puteți efectua doar o cantitate limitată de mișcări cu greutăți libere. Benzile oferă rezistență la aproape orice mișcare și pot fi deosebit de utile pentru sportivi. De exemplu, jucătorii de baseball pot adăuga forță mișcării lor de aruncare, iar jucătorii de tenis își pot întări loviturile cu ajutorul unei astfel de bandă.

Toate aparatele, echipamentele sportive de care ai nevoie, la cele mai mici prețuri sunt disponibile la Decathlon. Click pentru a vedea oferta.

Obsesie de Doriana Chingaru

Am pregătit o recenzie interesantă și în un interviu cu autoarea. Ești curios?