Recomandare de toamnă-iarnă: Pescuit

#Vremea rece își face simțită prezența pe măsură ce ne apropiem de iarnă, iar activitățile obișnuite nu mai sunt potrivite pentru temperatura de afară, în special în cazul celor mici, care riscă să răcească atunci când fac efort fizic. Este bine însă să rămânem activi și vă recomand o activitate perfectă pentru week-end, atât individual, cât și în familie. Este considerat #sport in aer liber de unii, iar pentru alții este cea mai plcătă activitate, la final de săptămână. Este vorba de pescuit. Spre deosebire de alte astfel de sporturi recreaționale, costul este foarte mic, iar satisfacția unei capturi fac eventuala așteptare să merite fiecare minut. Dacă nu aveți deja echipamentul necesar, vă recomand două undițe la un #preț accesibil, una pentru pescuit staționar, perfectă pentru începători sau cei mici, iar a doua, o lansetă flexibilă cu mulinetă, care vă permite să pescuiți la distanțe de până la 100m.

Set lansetă + mulinetă Xtrem1 3.60m 2.75 lbs Pescuit 

Set undiță + linie montată FIRST FISH 300 pescuit staționar

Lanseta are o structură elastică, dar rezistentă: 50% Fibră de sticlă, 40% Poliamidă, 10% Aluminiu, care îți permite să te “războiești” și cu peștii care nu doresc să coopereze și nu lasă aduși la mal, fără să ai emoții privind integritatea lansetei. Al doilea produs, undița FirstFish300 are o compozție 100% Fibră de sticlă care asigură duritatea și menționerea formei. Indiferent pentru care optezi, acestea au deja linia montată, deci ai scăpat de o grijă. Tot ce mai ai de făcut este să decizi unde dorești să pescuiești, să te informezi privind specia din zona respectivă și să cumperi momeala corespunzătoare.

Scaun pescuit ESSENSEAT

Scaun Trepied camping

Cel mai probabil sesiunea de pescuit se va întinde pe mai multe ore. Oricât de mare ar fi entuziasmul, oboseala își va spune cuvântul la un moment dat. Un scaun stabil și ușor de manevrat este foarte util. Vă recomand primul model pentru adulți, având o suprafață mai mare, însă pentru copii, al doilea este perfect. Are o greutate foarte mică, aproximativ cât o franzelă de pâine și aproximativ 40 cm înălțime. Ambele au #prețuri mici și pot susține peste 100kg, diferă doar forma. Recomandat este un scaun mai mic pentru a avea o stabilitate mai mare. Nu peste tot este amenajat locul de pescuit și nu dorim să alunecăm noi în apă.

Mănuși prim strat din poliester reciclat Trekking la munte TREK100 Negru Adulți

Geacă impermeabilă drumeție pe zăpadă/iarnă SH100 WARM -5°C bărbați

Acum că avem cu ce să pescuim și scaun pe care stăm, mai trebuie să ne protejăm de frig. În primul rând mănușile sunt esențiale. Extremitățile sunt primele afectate de vremea rea, iar noi folosim mâinile pentru a manevra undița rece. Recomand aceste mănuși foarte ieftine, care te vor încălzi cât timp aștepți să se miște pluta. Prețul este de doar 10 lei și sunt călduroase fără să îți afecteze prea mult dexteritatea. Pentru partea superioară, este important să avem o geacă ușoară și impermeabilă, în caz că începe o ploaie neașteptată să nu trebuiască să plecăm acasă. Această #impermeabilitate este asigurată de un strat protector care rezistă la 2.000mm de precipitații.

Ghete călduroase impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH100 Ultra-Warm Bărbați

Waders Pescuit 100

Pentru partea inferioară avem nevoie de o pereche de bocanci sau ghete care să fie călduroase și să asigure #aderența în cazul în care pământul este ud. Ghetele SH100 sunt potrivite până la -20C de grade și sunt impermeabile, deci nu riști să te uzi și apoi să îți fie frig. Dacă dorești ceva extra, am găsit un echipament foarte interesant. O combinație între pantaloni și ghete, care îți permit să intri în apă până la piept fără să te uzi. Materialul nu are cusături, deci niciun strop nu poate pătrunde. Aveți și garanție 2 ani, iar în cazul unui eventual accident, se poate repara folosind kit-ul inclus în pachet.

Sper că te-am convins să încerci pescuitul. Dacă da, baftă la capturi!

Toate produsele menționate se pot achiziționa de la Decathlon, în magazinele fizice sau online și aparțin categoriei “Primul pret tehnic”. Ce înseamnă asta? Pe scurt, sunt prețuri foarte bune.

Produsele Prim Preț Tehnic sunt produsele cu cel mai mic preț din fiecare categorie dedicată unui sport, care beneficiază de toate caracteristicile tehnice necesare, pentru a te ajuta să practici sportul preferat în confort și deplină siguranță.

Produsele Prim Preț Tehnic sunt recomandate pentru practică ocazională sau descoperirea unui sport nou, ceea ce le face esențiale pentru angajamentul nostru de a face sportul accesibil cât mai multor români, oferind un raport calitate preț foarte bun și păstrând garanția noastră de minim 2 ani.

De exemplu, pentru categoria “Ghete de fotbal teren sintetic pentru junior”, primul preț tehnic este produsul Ghete Fotbal Agility 100 Teren Sintetic Junior (8557132), la prețul de 49,99, acesta reprezentând produsul cu cel mai mic preț din categoria amintită.

Află mai multe despre ele aici: https://www.decathlon.ro/landing/primul-pret-tehnic/_/R-a-calitate-garantata

Toate produsele care intră în această campanie sunt disponibile aici: https://www.decathlon.ro/deals-page/_/N-seyetc

Obsesie de Doriana Chingaru

Am pregătit o recenzie interesantă și în un interviu cu autoarea. Ești curios?