Servicii de promovare pentru autori de carte

Oferim o gamă variată de servicii de promovare pentru autori, în România.

A scrie este greu. Inspirația, răbdarea, corectitudinea în exprimare sunt calități pe care oamenii, din păcate le posedă tot mai puțini oameni. “Scrieți, băieți, orice, numai scrieți!” spunea Ion Heliade-Rădulescu în urmă cu aproape două secole. Indiferent că este vorba de proză sau poezie, dacă scrii, ai respectul meu și te îndemn să continui.

A publica este foarte greu. Procesul durează luni de zile, iar înțelegerile cu editurile pot fi uneori nefavorabile, iar cerințele nu pot fi mereu satisfăcute. Tehno-redactarea, design-ul și tipărirea reprezintă un drum lung și anevoios. Desigur, așteptarea merită, pentru că o carte scrisă, este o parte din tine.

A vinde este aproape imposibil. Cei care au un succes nemaipomenit în România se numără pe degete, iar aceștia au în spate o promovare a cărții agresivă, care le-a adus cartea în atenția cititorilor. De cele mai multe ori, editurile nu se mai implică în promovare după lansare, iar cartea “moare” încet, dar sigur. În cazul în care ai ales self-publishing, nu ai absolut niciun ajutor și riști să îți ajungă casa depozit pentru cărțile nevândute.

Vestea bună? Te putem ajuta. Există mai multe variante, desigur, planul îl vom face împreună, în funcție de dorințele și prioritățile tale. Completează formularul și revenim în maxim 5 zile cu o propunere prin emailul specificat mai jos.

  • Dacă dorești să ne menționezi ceva care ne-ar putea ajuta, te rugăm să scrii mai sus...
  •  

Pentru oferta completă, idei de promovare pentru autori a cărții publicate, sau întrebări, trimite un email la adresa admin@booktribe.ro sau folosește formularul de contact de aici.

promovare pentru autori